Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: R.B. ]

18. 06. 2020. 21:16 >> 21:13

IZ DPS-A OCIJENILI

"Partije na vlasti u HN ne rade ništa"

Za partije na vlasti u Herceg Novom Skupština Opštine nije mjesto na kome treba da govore o potrebama grada i građana, već političko pozorište u kojem se dodvoravaju svojim političkim centralama, saopšteno je iz opštinskog odbora DPS Herceg Novi.

"Zato posebno čudi ponašanje odbornika Novske Liste koju, navodno,interesuje samo Herceg Novi. Juče je svima postalo jasno da Novsku Lisu više interesuje Budva, nego Herceg Novi. Svima je psotalojasno i da ćutanje SDP dovoljno govori o odnosima u koaliciji. Zato vjerujemo da građani Herceg Novog ne samo primjećuju šta se sve dešava u Herceg Novom, već i dobro pamte. E to je ono što najviše boli odbornike koalicije, posebno one koji do sada ne progovoriše jednu jedinu riječ, o jednoj jedinoj temi", navode iz novskog DPS-a.

Ističu da o aktuelnoj lokalnoj vlasti nabolje govori činjenica da su po zakazanoj sjednici, "požurili da je što prije završe".

"Umjesto da se posvete rješavanju akumuliranih problema grada koje su sami stvorili, odbornici lokalne vlasti odlučili su da blokiraju sopstveni (ne)rad. Blokirati (ne)rad mogu, jer imaju većinu, ali pobjeći od svoje nestručnosti, neodgovornosti i unutrašnjih neslaganjana, ne mogu. Svi odbornici partija na vlasti u dosadašnjim malobrojnim sjednicama su ćutali, bez stava i veoma skromnog znanja", navode iz DPS-a.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније