Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Mina, Objavila: J.B.Č. ]

16. 06. 2020. 14:31 >> 18:19
7

BRAJOVIĆ

Posljednji rok za izbore 18. oktobar

Parlamentarni izbori mogli bi da budu održani krajem avgusta ili početkom septembra, jer se očekuje drugi talas epidemije koronavirusa, saopštio je danas lider Socijaldemokrata Ivan Brajović.

On je kazao da je na konsultacijama sa predsjednikom države Milom Đukanovićem, razgovaralo dominantno o terminu održavanja izbora i da je najviše pažnje fokusirano na termnine krajem avgusta i početak septembra.

"Kao jedno od rješenja pretpostavilo se i zašto su ti termini dobri, jer se već nagovještava da bi moglo doći do drugog talasa epidemije koronavirusa, a posljednji rok za održavanje je 18. oktobar", kazao je Brajović novinarima nakon sastanka sa Đukanovićem.

On je poručio da su Socijaldemokrate spremne za izbore.

"Što se tiče Socijaldemokrata moram da saopštim da kad god se odredi termin za parlamentarne izbore i lokalne pojedinim sredinama, mi smo u potpuno spremni za njih i očekujemo odličan rezultatat", kazao je Brajović.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније