Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

14. 06. 2020. 11:20 >> 11:18
18

DANILOVIĆ ODGOVORIO

"Nemamo o čemu da pričamo sa Đukanovićem"

Ujedinjena Crna Gora neće na sastanak kod predsjednika Mila Đukanovića na kojem bi u utorak trebalo da se razgovara o datumu parlamentarnih izbora, jer nemaju o čemu da pričaju, saopštio je predsjednik UCG Goran Danilović.

 

"Da nije poziv reda radi, da nije nakon svih užasnih svađa koje se samo produbljuju, da je zaista oko dogovaranja izbora, političara bi morao obradovati sastanak sa predsjednikom države. Nažalost, naša Crna Gora nema predsjednika, a Milo Đukanović je samo partijski šef koji usput navrati do predsjedničke rezidencije", saopštio je Danilović.

Da nije tako, kako je rekao, ne bi prije upućenog poziva opozicionim prvacima napravio sjednice organa svoje Partije i obećao im pobjedu.

"Dakle, nakon što je odradio za sebe najvažnije Đukanović želi da se ratosilja manje važnog i očigledno dosadnog - sastanaka sa predstavnicima opozicije. Kada bi neko jakih živaca i pripremljenog želudca otišao na taj divan čuo bi kako je Đukanović procijenio da je idealno vrijeme za izbore sami kraj avgusta ili početak septembra, da se tako radi svugdje, da je to dobro za turističku sezonu, idealno za izbornu kampanju i ko zna šta još", kazao je on.

Navodi da su političke prilike dovedene do usijanja, a da su uslovi za izbore najgori.

"Nijesmo više ni u očima stranaca demokratija nego hibridni režim, ali naše odluke ne smiju zavisiti od Đukanovićevih. Bilo bi odgovorno i očekivano da se sastanemo međusobno kada se sa Đukanovićem ne može razgovarati. Bilo bi, ali sve je manje nade da će se to dogoditi", rekao je Danilović.

Пратите нас на

Коментари18

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније