Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: R.B. ]

11. 06. 2020. 16:41 >> 16:46
3

DŽAKOVIĆ

"Stalo im samo do gole vlasti i partijskog interesa"

Nezavisni odbornik u Budvi Stevan Džaković kazao je da poslanici opozicije, prema onome što su dali medijima na uvid, nijesu u potpunosti ispoštovali njegov uslov o otvorenim listama.

"Poslanici iz redova Demokrata su pokazali papir sa potpisima koji nije zaveden ni u arhivi njihove stranke, a kamoli u za to nadležnoj službi Skupštine Crne Gore. Isti scenario kao nedavno kada se kobajagi bile ponuđene ostavke predsjednika Opštine i predsjednika Skupštine Opštine Budva“, kazao je Džaković.

Ističe da toga dana, kao i danas, ostavke nijesu bile predate skupštinskoj službi niti zavedene.

"Nisam ja važan u ovoj priči, važni ste vi za koje pojedini poslanici misle da vas sitnim igrama mogu obmanuti“, poručio je Džaković.

On je objasnio da su poslanici DF-a i URE uredno zaveli svoje potpise.

"Ali, pitam se zašto je trebalo skoro četiri godine da do ovoga dođe? Znači li to da samo kada je pristup nekoj kasi ugrožen, kao što je sada opštinskoj kasi Budva, oni reaguju? Ili kada su ugrožene fotelje? Ovo je samo prazno slovo na papiru za čije sprovođenje nisu ništa preduzeli“, saopštio je Džaković.

On je dodao da njihov odnos prema njemu govori da im je stalo samo do “gole vlasti i ličnog partijskog interesa“.

"Da su barem povukli onu sramnu prijavu protiv nas koji ne mislimo kao oni, možda bi se predomislio. Na kraju pokazali su da od političke korupcije ne prezaju kada je u njihovom interesu, što bi ovo svakako bilo, da se ostvarilo“, poručio je Džaković.

On je kazao da će vrlo brzo u budvanskoj Skupštini pokazati šta zaista misle o individualnim kandidaturama.

"Oni, nakon svega što smo doživjeli moja porodica i ja, nemaju pravo ništa da traže od mene“, zaključio je Džaković.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније