Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila B.B. ]

09. 06. 2020. 10:09 >> 10:15
2

SPRSKA ALTERNATIVA PORUČUJE

Jedina lista koja će se boriti za srpske interese

Najmlađa politička partija u Crnoj Gori Srpska Alternativa biće jedina srpska lista na nastupajućim parlamentarnim izborima, ukoliko nastupi samostalno, istakli su iz ove stranke.

"Nova srpska demokratija i Demokratska srpska stranka, koje su dio DF-a, uz nas su aktivne partije srpskog naroda, ali glas dat njima je istovremeno i glas za Medojevićev Pokret za promjene koji je podržao Ustav i čiji veliki dio članstva govori crnogorskim jezikom i podržava kakonski nepriznatu CPC. Upozoravamo sunarodnike da ne nasijedaju na prevaru pojedinih građanskih partija, koje se u javnosti predstavljaju kao srpske, kojima je samo cilj da se još jednom domognu glasova Srba, u čemu prednjače Ujedinjena i Prava Crna Gora", naglašava se u saopštenju Srpske Alternative.

Kako se dodaje, ne žele da se stide svog porijekla, već da sa jasnim srpskim predznakom u imenu, izađu pred birače i na osnovu njihovog povjerenja najbolje što budu mogli se bore za interese srpskog naroda.

"Dosta su Srbe predvodili politički profiteri, kojima ništa osim poslaničke plate nije sveto i koji bi srpske interese prodali za šaku dolara. Glavni interes srpskog naroda treba da bude ulazak u vlast i institucije sistema preko svojih legitimnih predstavnika, kako bi se na taj način kao narod u većoj mjeri uticali na stvaranje pretpostavki za bolji život svih građana naše domovine Crne Gore", navodi se u saopštenju koje je potpisao Svetislav Perišić, predsjednik Srpske Alternative.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније