Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M. ]

08. 06. 2020. 15:22   >>  15:18 1

RAĐENOVIĆ

"Narodna volja se kroji na izborima"

Sazivanje sjednice SO Budva od tzv. nove većine neće uspjeti jer se narodna volja ne može prekrajati silom na sramotu, naveo je u saopštenju predsjednik OO SNP Budva i odbornik u SO Budva Krsto Rađenović.

"Promjenu izborne volje jedino ćemo ispoštovati nakon izbora, a više smo nego sigurni da DPS-a i njihovog korumpiranog odbornika u septembru neće biti nigdje," naveo je Rađenović u saopštenju.

On je naveo da je sadašnja lokalna uprava svojim radom pokazala da je prava narodna administracija, koja je uspjela da vrati 30 miliona eura duga, a javna preduzeća su pokazala respektabilan nivo rada.

On je pozvao Crnogorsku i odbornika Džakovića da, kako je naveo, zatraže oproštaj od građana Budve.

"Da se vrate u parlament i da zajedno skratimo mandat i dozvolimo građanima da izraze svoju volju na izborima na jesen. Ukoliko to ne urade, smatraćemo ih istim kao DPS koji je u prethodnim mandatima opustošio Budvu", naveo je on u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније