Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: R.B. ]

06. 06. 2020. 09:11 >> 10:00
23

MARKOVIĆ

NATO savezništo osiguralo bezbjednost CG

Savezništvo sa 29 NATO zemalja osiguralo je bezbjednost Crne Gore, a pored sigurnosti, naši građani već osjećaju benefite stranih investicija i rasta u turizmu i ekonomiji, ocijenio je premijer Duško Marković.

"Crna Gora je s druge strane pokazala da je odgovorna saveznica koja cijeni benefite Alijanse, doprinosi zajedničkim ciljevima i s pravom nosi epitet pouzdane članice", saopštio je Marković povodom tri godine članstva u NATO.

Ocijenio je da se u budućnosti računa na Crnu Goru. 

"Stoga u četvrtu godinu članstva ulazimo kao država na koju se računa u očuvanju mira i demokratije, kao temeljnih vrijednosti današnjice", navodi se u poruci Markovića.

Пратите нас на

Коментари23

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније