Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

03. 06. 2020. 19:17 >> 19:12
14

ODGOVORIO DARMANOVIĆU

Vučić: Srbija nije odgovorna za podizanje tenzija

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je poruku crnogorskog ministra vanjskih poslova Srđana Darmanovića. Vučić negira da je Srbija odgovorna za podizanje tenzija između dvije zemlje.

Podsjetimo, Darmanović je u Skupštini danas poručio da srpski državni vrh zajedno sa medijima koje kontroliše, a potpomognut svojim političkim saveznicima u Crnoj Gori, već duže vrijeme koristi svaku priliku da u Crnoj Gori stvara ili podiže tenzije kako bi pod izgovorom navodno ugroženih srpskih interesa izazvao političku nestabilnost u Crnoj Gori, ali i skretao pažnju sopstvene javnosti sa svojih unutrašnjih problema, afera i neriješenih pitanja.

"Jeste, mi smo uhapsili vladiku i držali ga u pritvoru 72 sata, mi smo zabranjivali njima da uđu u našu zemlju, pa mi dižemo tenzije, i to nam govore o stanju sa kovidom 19 , bolje da ja ne govorim o tome, već su rekli drugi, epidemiolozi...", rekao je Vučić . Neka oni rade svoj posao, a da ja ne bih "dizao" dalje tenzije, ne mogu čak ni da odgovaram", naveo je predsjednik Srbije.

Пратите нас на

Коментари14

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније