Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila B.B. ]

31. 05. 2020. 15:21 >> 15:20
26

ŠĆEKIĆ PORUČIO

"Pobjeda u Budvi korak ka trijumfu demokratije"

Predsjednik Opštine Berane i potpredsjednik SNP-a Dragoslav Dado Šćekić, uputio je predsjednicima Opštine i skupštine opštine Budva Marku Batu Careviću i Krstu Radoviću, odbornicima SNP-a, DF-a, Demokrata i URE, kao i svim časnim građanima Budve, čestitke povodom jučerašnje odbrane ljudskog dostojanstva, časti i Ustava Crne Gore.

"Dešavanja iz lokalnog budvanskog parlamenta šalju jasnu sliku, ali i poruku čitavoj našoj državi da, ako pobijedimo lične i partijske sujete, zajednički možemo sačuvati i spasiti i najviši pravni akt, ali i našu državu od politike DPS režima i njegovih političkih privjezaka. Protekli dani još jednom su pokazali i potvrdili činjenicu da je politika DPS-a zasnovana na mržnji, korupciji i rušenju vrijednosti njegoševske i petrovićke Crne Gore. Kao takvu, razumio sam i njihovu potrebu da mimo zakona i mimo izborne volje pokušaju po svaku cijenu da se dohvate gradske kase, isključivo zarad nastavka svoje pogubne politike. To je njihov uobičajeni doživljaj demokratije", saopštio je Šćekić.

Sa druge strane, juče su, dodaje, svi skupa pokazali i Crnoj Gori, ali i ukupnoj međunarodnoj javnosti da je slobodna izborna volja svetinja, i da se ne može prekrajati zastrašivanjem, pritiscima i korupcijom.

"Jučerašnja pobjeda u Budvi je, u to sam više nego siguran, još jedan korak ka konačnom trijumfu demokratije i neke nove, ljepše, poštenije i časnije Crne Gore na državnom nivou. Još jednom, moje najiskrenije čestitke", navodi se u čestitki Šćekića.

Пратите нас на

Коментари26

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније