Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: R.B. ]

27. 05. 2020. 14:08   >>  19:04 1

DPS KOTOR

Osudili skrnavljenje Doma kulture na Trojici

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Kotor oštro je osudio vandalske istupe neodgovornih pojedinaca koji su prije nekoliko dana oskrnavili prostorije Doma kulture na Trojici i time izazvali revolt mještana i šire javnosti.

Članovi kotorskog Odbora dali su punu podršku Vladi Crne Gore i njenim institucijama u zajedničkoj borbi protiv pandemije izazvane virusom Kovid-19. Na sjednici, održanoj sinoć, ocijenili su da je Crna Gora zvanično prva „corona free“ destinacija u Evropi zahvaljujući požrtvovanom radu svih državnih institucija, kao i odgovornosti svih građana Crne Gore koji su pokazali jedinstvo.

Navode da je data puna podrška nastavku realizacije Izbornog programa DPS koji su ponudili građanima Kotora na prethodnim lokalnim izborima.

"Nova lokalna uprava je u prethodnom periodu pokazala da ima sluha za potrebe svih građana Kotora. Kotor je uspio, u poslednjih deset mjeseci, da se oporavi od nedjela bivše vlasti, a ubijeđeni smo da će isto tako uspjeti da se oporavi i od posledica globalne pandemije. Uz set ekonomskih mjera Vlade Crne Gore i onih koje je preduzela lokalna samoprava vjerujemo u brzi ekonomski oporavak. Na kraju, iskazano je zadovoljstvo povodom samoorganizovanja  mladih sugrađana koji su na  civilizovan, odgovoran i primjeren način proslavili Dan nezavisnosti u Kotoru", poše u saopštenju OO DPS Kotor.

Sjednici su prisustvovali koordinator u ime Predsjedništva, Branko Čavor i član izvršnog odbora DPS-a Crne Gore, Andrija Radman.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније