Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: R.B. ]

25. 05. 2020. 21:18 >> 21:15
3

SNP

"Premijer da se ne plaši litija"

Umjesto da ponudi neki od načina da se pokuša prevazići najveća državnička kriza kroz koju prolaze građani, premijer je slavodobitno uskliknuo “da se ne plaši litija”, saopštili su iz Socijalističke narodne partije (SNP).

Premijeru poručuju da nema potrebe da se plaši tih okupljanja, jer su, kako navode, litije "nešto najljepše što se u posljednje vrijeme desilo Crnoj Gori".

Dodaju da će litija biti kad se Mitropolija odluči, odnosno dok se ne postigne dogovor i povuče Zakon o slobodi vjeroispovijesti.

"Ne plašite se narodne volje. Trebali bi vas zabrinuti stavovi međunarodnih zvaničnika, koji karakterišu ovu zemlju kao punu korupcije i kriminala", navode, između ostalog, iz SNP-a.

Pozivaju premijera da se tenzije spuste i što prije uđe u dijalog sa Mitropolijom.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније