Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila B.B. ]

25. 05. 2020. 22:13   >>  22:29

SNP B.POLJA

"Sramotno je graditi tri kilometra puta tri godine"

Opštinski odbor Socijalističke narodne partije Bijelo Polje, smatra sramotnim da se treću godinu za redom "privode kraju" radovi u dužini od tri kilometra na magistralnom putu Rakonje- Ribarevine.

Kako ističu, u sređenim gradovima i državama za to vrijeme se grade auto-putevi i napravi se nekoliko fabrika, da se svojim građanima poboljšaju uslovi života.

"Još jedan dokaz da sjever služi aktuelnoj vlasti samo kao obična glasačka mašina, i ne pada im na pamet da nas svrstaju ravnopravno sa centrom, ili ne daj bože primorjem. SNP razumije aktuelnu vlast, jer ona očigledno ima preča posla od toga da se bavi infrastrukturnim problemima. Njima je bitnije ko je sve išao i ide na litije, ko podržava svoju crkvu, ili ko je na svom profilu kritikovao predsjednika i premijera. Demokratija, očigledno, još dugo godina neće zakucati na naša vrata", navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније