Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M.Lj. ]

24. 05. 2020. 16:28   >>  16:26 11

ČAĐENOVIĆ

"Ne nasijedajte na političke senzacije DPS-a"

Demokratska Crna Gora oštro osuđuje jučerašnje primitivno skrnavljenje državnih simbola u Bijelom Polju. Pozvali su građane da ne nasjedaju na "političke senzacije DPS-a" koje se sprovode samo u svrhu rasprivanja podjela.

 

“Državni simboli Crne Gore ne smiju biti predmet dnevnopolitičkih obračuna, niti se smiju poistovjećivati sa šefom režima i njegovom partijom. Niti je Đukanović Crna Gora, niti je državna zastava simbol DPS-a”, kazao je poslanik demokrata Vladimir Čađenović.

Poštovanje simbola,kako je dodao, nije samo obaveza, već stvar kulture. 

“Stoga pozivamo sve naše građane da ne nasjedaju na političke senzacije DPS-a koje se sprovode samo u svrhu rasprivanja podjela i prikrivanja ekonomskog i pravnog sunovrata Crne Gore”, naveo je on.

Ističe da su mir i sloga najveća potreba crnogorskog društva.

“Oni moraju postati naša snaga i tačka spajanja koja ruši svađalačku politiku. Mir i sloga su pretpostavke ekonomskog i moralnog oporavka Crne Gore i sigurne budućnosti svih naših građana”, dodaje Čađenović.

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније