Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M.Lj. ]

23. 05. 2020. 12:26   >>  12:25

DPS PETNJICA

Očuvano zdravlje, nastaviti s poštovanjem mjera

Građani bi trebalo da nastave sa poštovanjem svih mjera Nacionalnog koordinacionog tijela (NKT-a) kako bi zajednički što prije izvojevali još jednu važnu pobjedu Crne Gore apelovano je sa sjednice Izvršnog odbora DPS Petnjica.

 

Sjednici su prisustvovali koordinatori ispred Predsjedništva Suad Numanović i ispred Izvršnog odbora Mersudin Dautović.

"Na sjednici je konstatovano da Vlada Crne Gore zajedno sa Nacionalnim koordinacionim tijelom, zdravstvenim sistemom, Opštinskim operativnim štabom, i svim institucijama koje su uključene u borbu protiv COVID – 19 virusa , zaslužuju pohvale za sve što je urađeno u prethodnom periodu na očuvanju zdravlja građana", navodi se u saopšteju.

Sjednica je, kako su kazali iz DPS Petnjica, održana uz puno poštovanje svih mjera koje je propisao NKT.

"Takođe je na sjednici iskazana puna podrška vladinim mjerama za očuvanje svakog radnog mjesta i oporavka privrede, kao i za socijalni paket za najugroženije građane", saopšteno je iz petnjičkog DPS-a.

Iskazane su i pohvale za sve građane naše države i građane Petnjice koji su poštovanjem svih mjera dali značajan doprinos u borbi protiv epidemije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније