Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila B.B. ]

21. 05. 2020. 17:44 >> 17:50
1

KRIVOKAPIĆ NA LOVĆENU

Demokratija jedina i najbolja odbrana države

Demokratija je jedina i najbolja odbrana države. Ona je uslov za pravdu, pošten i pristojan život građana i ko god želi da se bavi državotvornim poslovima to mora imati na umu, poručio je počasni predsjednik SDP i poslanik u Skupštini Crne Gore Ranko Krivokapić, sa Lovćena, gdje je tradicionalno povodom Dana nezavisnosti Crne Gore, položio vijenac na spomenik Petru II Petroviću Njegošu.

"Svako uspinjanje u nezavisnoj Crnoj Gori pred licem Njegoša, nas podsjeti na snagu stvaralaštva koja je održala Crnu Goru. Znamo njegovo pjesništvo, ali zaboravljamo kako je stvarao državu i institucije. Crna Gora je skliznula iz demokratije u nedemokratiju i to je posljednje upozorenje za državotvornu politiku da se okrene Ustavu i jačanju institucija", kazao je Krivokapić.

Kako je dodao, demokratija je uslov za pravdu, pošten i pristojan život građana, a sugrađanima poručio da ne idu protiv otadžbine koju su stvarali njihovi preci.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније