Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: R.B. ]

20. 05. 2020. 15:46 >> 16:23
25

NIKOLIĆ

"Vučić i Irinej započeli izbornu kampanju"

Poslanik DPS-a Miloš Nikolić ocijenio je da današnja konferencija za medije predsjednika Srbje Aleksandra Vučića i patrijarha Srpske pravoslavne crkve (SPC) Irineja predstavlja zapravo početak kampanje za parlamentarne izbore u Srbiji, koji su zakazani za nešto više od mjesec dana.

Nikolić je za Radio CG rekao da je neuobičajena činjenica da se patrijarh SPC uključio u kampanju jedne političke partije, u ovom slučaju Srpske napredne stranke.

"Slušajući tu pres konferenciju, ne može da se omakne utisak da je riječ o jednoj vrlo lošoj režiji u kojoj su bile jasno podijeljene uloge , sa jasno propisanim zadacima, ali da patrijarh Irinej nije uspijevao da do kraja konferencije, koliko god da je bilo sufliranja, od strane medija prije svege, da pogodi suđštinu, ono što mu je sugerisano da kaže. Ipak, imamo razumijevanja i za to, tek je početak poličke kampanje, tako da će vjerovatno mnogo bolje podijeliti zadatke u narednih mjesec dana i imati vremena da ih uvježbaju. Za sada, to je nešto što ne zaslužuje bilo kakav ozbiljniji komentar budući da je sve to djelovalo, izgledalo, zvučalo poprilično neuvježbano i tragikomično", rekao je Nikolić.

Vučić je danas razgovarao sa patrijarhom Irinejom o stanju SPC u Crnoj Gori.

Пратите нас на

Коментари25

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније