Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

10. 10. 2013. 20:08 >> 20:13
9

STANIĆ ODGOVORIO

Abazoviću, bolje se brini za svoju stranku

Dritanu Abazoviću bi bilo mudrije da se pobrine za sopstvenu stranku u osipanju, nego što dušebriži nad Socijaldemokratskom partijom SDP, poručio je šef medijskog pula SDP-a, Mirko Stanić.

Abazović je danas ocijenio da je sukob SDP-a i DPS-a samo medijska predstava i da bi socijaldemokrate umjesto što, kako je rekao, pune medijske stranice navodnim neslaganjem sa svojim stvarnim šefom Milom Đukanovićem, mogli konačno sa riječi da pređu na djelo. 

“Kada vas napusti toliko funkcionera u samo par mjesec, onda je nedopustivi luksuz baviti se drugima umjesto samima sobom. Ako ga i pored svih svojih problema ipak muči SDP, Abazović bi trebalo da zna da SDP i  traje skoro četvrt vijeka, jer je uvijek znao da nađe prave odgovore koje potvrdi vrijeme - pa će to znati i ovoga puta. I onda kada smo branili višenacionalnu Crnoj Goru od pošasti nacionalizma ratnih devedesetih, i onda kada smo obnavljali nezavisnost, i onda kada smo očuvali Taru, državne resurse, Termoelektranu i energetski sektor u vlasništvu drzave, utemeljivali politiku EU i NATO integracija, razvijali prijateljstvo sa komšijama, kao i onda kada smo uvodili zastavu i himnu ove zemlje i crnogorski jezik”, poručio jeStanić.

To su, dodaje Stanić, neka od njihovih kapitalnih djela.

“Kada je riječ o vašim djelima, bojimo se da se nemate baš čime pohvaliti, sem time da ste iznevjerili očekivanja vaših poštovanih birača, i to samo nakon godine od osnivanja stranke. Ako ne vjerujete nama pitajte vaše osnivače - bivše članove, odbornike, poslanike, funkcionere i savjetnike. Nikšićka sapunica sa vama kao glavnim akterima pokazala je vaše realne političke domete i ozbiljnost. Zato vaši birači, kojih je istina sve manje, od vas očekuju više političke mudrosti kako bi vaša sezona bar nešto duže trajala”, poručio je Stanić.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније