Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ TVCG ]

16. 05. 2020. 14:09   >>  14:17 9

CRNOGORSKA PARTIJA

"Spontani protesti jeftina kopija starih zabluda"

Iz Crnogorske partije je saopšteno da su navodni spontani protesti u Crnoj Gori samo jeftina kopija starih zabluda iz devedesetih koji su se, kako navode, ogledali u raznim formama jogurt revolucija, balvan revolucija i sličnih „spontanih” protesta, poručuju.

"Svi ovi protesti su uvijek inspirisani iz centra koji se javno deklariše da nije umiješan i koji danas najviše tobožnje brige iskazuje za situaciju u Crnoj Gori. Taj centar je - iskustvo nas uči - nekako uvijek u Beogradu. Teško da je to slučajnost", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da ti "neodgovorni krugovi" ne brinu za rizike po zdravlje od javnih okupljanja po stanovništvo, već su "kao i obično spremni da poture obične građane ispred sebe rizikujući njihovo zdravlje" i da se iza njihove "tobožnje brige za situaciju u Crnoj Gori krije nešto sasvim drugo".

Crnogorska partija pozivala je politički Beograd, predsjednika Srbije i Vladu Srbije da javno osude masovna političko-crkvena okupljanja unutar Crne Gore koja su, kako navode, u suprotnosti sa borbom  države da stavi širenje korona virusa pod kontrolu.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније