Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

10. 10. 2013. 18:14 >> 18:14
3

DANILOVIĆ ODGOVARA DPS-U

Časniji moj gubitak, nego vaše pobjede

Poslanik DF-a Goran Danilović poručio je Demokratskoj partiji socijalistia da "ljepše i časnije sija njegov gubitak, nego njihove pobjede". DPS je danas saopštio da ta partija ne može biti partner političkog gubitnika Gorana Danilovića.

“Poručili su mi iz DPS-a  "Da ja nijesam iznad Amfilohija", te da je njihov predsjednik  Milo Đukanović  dobio medalju ili priznanje od Vladike za pomoć Crkvi, a da sam ja vječiti gubitnik! Naravno da nisam iznad Amfilohija - meni je dovoljno što sam mu savremenik i što je on duhovni pastir našeg naroda”, napisao je Danilović na svom Fejsbuk profilu. 

On je dodao da, ako bi imao tu privilegiju da dijeli odlikovanja, darovao bi i on DPS.

“Neka se vidi kako nosite oko vrata ono na šta ste onomad hulili i čega ste se do juče stidjeli. Zato što sam ja gubitnik, a vi "pobjednici" jednom, i to brzo, neće se dijeliti ordeni - dijeliće se odgovornost. Do tada, ljepše i časnije sija moj gubitak, nego vaše pobjede”, poručio je Danilović DPS-u.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније