Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: R.B. ]

15. 05. 2020. 15:07 >> 15:10
1

SO GOLUBOVCI

DF i SNP izostali, Demokrate napustile sjednicu

Odbornici Demokrata u Skupštini opštine u okviru Glavnog grada Golubovci napustili su današnje plenarno zasijedanje. Njihove kolege iz DF i SNP, takođe, nijesu učestvovali na današnjoj sjednici u znak protesta zbog hapšenja sveštenika u Nikšiću i aktuelnih dešavanja.

"Umjesto da svi budemo na strani građana koji mirno izražavaju svoj revolt zbog hapšenja sveštenika, DPS danas konstatuje mandat nekima koji posjećuju skupove na kojima se vjernicima koji prisustvuju litijama kliče da su izdajnici", navodi se u obrazloženju predsjednika Kluba odbornika Demokrata, Luke Krstovića.

Demokrate Zete osudili su sinoćnje prisustvo pripadnika policije u Zeti.

Iz SNP-a su poručili da su "sveštentvo i mladost budućnost Crne Gore".

"Onaj koji diže pendrek na sveštenstvo i mladost Crne Gore sigurno ne misli dobro Crnoj Gori. A ovo što danas imamo je najružnije lice Crne Gore, koje ona nije zaslužila. I upravo zato odbornici DF i SNP nijesu učestvovali na današnjoj sjednici", navode u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније