Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M.Lj. ]

15. 05. 2020. 13:00 >> 12:59
6

NIKOLIĆ PORUČIO

Izjava Mandića sramotna i neodgovorna

Jučerašnja izjava lidera DF-a Andrije Mandića kojom po zna koji put priziva građanski rat u Crnoj Gori sramotna je, neodogovorna i nažalost – očekivana, saopštio je portparol DPS-a Miloš Nikolić.

 

“Mandićeve riječi su kontinuitet njegovog političkog djelovanja i terorističkih prijetnji u kojima on, kao i obično ne pita za cijenu tuđih života. Žalosno je, da je već godinama u kontinuitetu, jedina programska tačka najbrojnije opozicione partije, izazivanje nereda i provociranje sukoba”, navodi se u saopštenju.

Nikolić podsjeća da ovo nije prvi put da su dio scenarija DF-s pozivi na sukobe.

“Upozoravamo građane da ne nasijedaju na provokacije te da ne dozvole da njihova vjerska osjećanja budu zloupotrijebljena zarad političkih interesa Andrije Mandića i njemu sličnih”, navodi se u saopštenju.

Za Demokratsku partiju socijalista mir i  međuetnički sklad su vrijednosti oko kojih nema kompromisa.

“To je temelj naše države, i nećemo dozvoliti da ga potkopavaju oni koji u očajnoj poziciji vječnih gubitnika idu u ovoj svojoj suludoj igri na sve ili nista”, zakljulčeno je u saopštenju DPS-a. 

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније