Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

10. 10. 2013. 16:38   >>  16:37

POZITIVNA CG

Sukob DPS-a i SDP-a medijska predstava

Socijaldemokratska partija bi konačno trebala da sa riječi pređe na djelo i raskine koaliciju sa Demokratskom partijom socijalista, koja je Crnu Goru dovela na rub ekonomske propasti, smatra poslanik Pozitivne Crne Gore Dritan Abazović.

On je ocijenio da je sukob SDP-a i DPS-a, samo medijska predstava i da bi socijaldemokrate umjesto što, kako je rekao, pune medijske stranice navodnim neslaganjem sa svojim stvarnim šefom (Milom) Đukanovićem, mogli konačno sa riječi da pređu na djelo.

"I raskinu koaliciju koja je Crnu Goru dovela na rub ekonomske propasti", rekao je Abazović agenciji MINA.

Abazović je rekao da sumnja da postoje neslaganja između SDP-a i DPS-a i poručio da postoji jednostavno i moralno jedino ispravno rješenje.

"Ako se (Ranko) Krivokapić ne slaže sa politikom Vlade, SDP može i treba da izađe iz te Vlade odmah. U protivnom, očigledno da se radi o još jednoj piramidalnoj prevari u kojoj je on gazda Jezda crnogorske demokratije, koji uvijek na kraju pomaže DPS", rekao je Abazović.

On ne očekuje da će doći do raskida vladajuće koalicije.

"Nemam nikakvu dilemu da su stalna prepucavanja na relaciji SDP-DPS samo nastavak političke sapunice u kojoj besmrtna ljubav, nakon mnogih dramskih zaokreta, završava srećnim krajem. I sve to na štetu građana Crne Gore kojima je nada u čudo zvano koalicioni rastanak, sve što im ova vlast nudi", kazao je Abazović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније