Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

10. 10. 2013. 14:44 >> 15:56
9

ODGOVORILI DF-u

DPS: Mi nećemo sa gubitnikom Danilovićem

Demokratska partija socijalista (DPS) ne može biti partner političkog gubitnika Gorana Danilovića. Gubio je, i danas gubi političke duele u svim strankama u kojima je bio, počev od DPS-a, gubio je na izborima svugdje gdje je stigao, poručili su iz najjače parlamentarne partije.

 

Danilović je ranije ocijenio da Demokratski front (DF) ne može biti politički partner DPS-u, iako je vidljivo da partija Mila Đukanovića pokušava da se primakne srpskom biračkom tijelu koje glasa za opoziciju.

"Ne možemo biti partneri sa njim ni zbog toga što on govori neistine, a neistina nije most partnerstva. Danilović osvećenje hrama u Podgorici vidi kao 'kraj uzaludnog rata DPS-a protiv SPC-a', a ne vidi da njen mitropolit nagrađuje predsjednika DPS-a za pomoć i slavi vječnosti Crne Gore. Nije Danilović iznad Amfilohija, iako bi htio da bude", navode iz DPS-a.

Naglašavaju da je jednako neistina da je Danilović predstavnik svih Srba, "ili kako on voli da kaže, pravoslavaca u Crnoj Gori".

"Niti je to njegov Srpski front, jer su na parlamentarnim izborima izgubili u svim pravoslavnim sredinama. Danilović hoće da bude i otac zakona i demokrata, a još nije izbrojao tri odsto glasova od predsjedničkih izbora i pokušava da poništi glasanje na mjestima gdje nije zadovoljan rezultatom. DPS ne može biti partner onih koji glasaju protiv interesa Crne Gore, a žive u njoj i od nje, koji ne ustaju na njenu himnu, ne poštuju njene simbole i koji preko svoga partijskog lista Dan svakodnevno  pišu lažne umrlice za Crnu Goru. Ne, ne možemo i nećemo biti partneri sa braniocima neistine i gubitnicima sjećanja i poštovanja prema volji građana u Crnoj Gori. Ko hoće neka mu je srećno. Sa Danilovićem neće dugo trajati", zaključili su iz DPS-a.

 

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније