Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: R.B. ]

13. 05. 2020. 12:47 >> 12:46
13

NIKOLIĆ

"Politička provokacija u formi crkvenog skupa"

Jučerašnji događaj u Nikšiću predstavlja smišljenu političku provokaciju podvedenu pod formu crkvenog skupa, saopštio je Miloš Nikolić, portparol DPS-a. Kako navodi, ovo je samo jedan u nizu sličnih događaja, sa krajnjim ciljem izazivanja političke i ekonomske destabilizcije zemlje, koji je juče direktno ugrozio zdravlje i živote građana Nikšića ali i cijele Crne Gore.

"Organizatori ovog događaja, Srpska pravoslavna crkva u Crnoj Gori, i političari, koji su poput Andrije Mandića otvoreno pozivali građane da se suprotno mjerama Nacionalnog koordinacionog tijela, masovno okupe u Nikšiću pokazali su neodgovornost i beskrupulozno političko profiterstvo čiju cijenu treba da plate građani Crne Gore", navodi se u saopštenju Nikolić.

"Ovaj događaj je pokazao da dok su se zdravstveni radnici, državne institucije i svi građani Crne Gore borili protiv širenja korona virusa, kako bi posljedice ove pošasti bile što manje, pojedinci su iskoristili to vrijeme za pripremu i organizaciju skupova kojima se pokušavaju poništiti rezultati dvomjesečne iscrpljujuće borbe i ugrožava javno zdravlje i ekonomija naše države", dodaje Nikolić.

DPS, kako je saopšteno, daje punu podršku NKT i državnim organima da nastave borbu protiv epidemije korona virusa i svih onih koji propisane mjere ne poštuju.

"Zakon je jednak za sve, i oni koji ga otvoreno krše, treba da budu spremni da za svoje postupke odgovaraju", poručuje Nikolić.

Пратите нас на

Коментари13

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније