Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

11. 05. 2020. 21:35   >>  12. 05. 2020. 00:15

DPS TUZI

"Đeljošaj se kiti tuđim perjem"

Korona virus je promjenio mnoge običaje i ponašanja ljudi, ali ne i Nika Đeljošaja, on je ostao isti. I dalje se kiti tuđim perjem i sve radi po izbornom programu DPS-a što je nama potvrda da je naš izborni program u službi svih građana, saopštili su iz opštinskog odbora DPS-a Tuzi.

"Raduje nas svaki infrastrukturni projekat koji se ostvaruje na teritoriji naše opštine. Takođe smo radosni zbog činjenice da će projekti koji čekaju svoju realizaciju u skorije vrijeme biti realizovani. Razlog naše reakcije jeste činjenica da se zaboravlja ko je započeo te projekte, pripremio plansku dokumentaciju, utvrdio način finansiranja, uvrstio ih u naš izborni program. Pomalo čudno zvuči kada se na čelu tih projekata postavlja Nik Đeljošaj jer se stiče utisak da on vodi DPS u opštini Tuzi", navodi se u reagovanju.

DPS je pitao Đeljošaja ko je zaslužan za rekonstrukciju starog puta Podgorica – Tuzi koja je u toku.

"Prva faza bulevara Podgorica – Tuzi koja je pri završetku, finansirana je iz budžeta Crne Gore, gdje su sredstva obezbjeđena intervencijom našeg poslanika u Skupštini Crne Gore uz projekat koji je finansirao Glavni grad. Što se tiče investicija u brdskom dijelu Malesije gdje gospodin Đeljošaj navodi da su bile zaboravljene, podsjetićemo ga na samo jedan dio investicija koje su urađene:
- Vodovod u Hotima, put prema Koćima, asfaltiranje u Krševo itd., mi ćemo biti zadovoljni ako bi sadašnja vlast omogućila barem 50% od onoga što je investirano u vremenu kada je DPS upravljao opštinom", kažu u toj stranci.

Iz DPS-a navode kako je projekat izgradnje zapadne tribine, zatvaranje finansijske konstrukcije od strane FSCG, izrada plana od strane RZUP koju je finansirao Glavni grad, dogovorena za vrijeme njihovog mandata.

"Možda je poželjno istaći da je u izradi projektne dokumentacije učestovovao i rođeni brat sadašnjeg predsjednika opštine Tuzi. Ali ne treba zaboraviti čije je djelo sadašnji stadion sa dijelom zapadne tribine, montažna tribina na istočnoj strani, pomoćni stadion sa vještačkom podlogom, bunar i savremeni način navodnjavanja stadiona kao i sve sportske pregaoce koji su uložili sebe da bi ovi projekti zaživjeli a fudbalski klub uspješno se takmičio. Isto tako ne treba zaboraviti sve one naše funkcionere koje stoje iza realizovanih projekata za putnu infrastrukturu oko 2.5 miliona, za vodovodnu mrežu preko 1.3 miliona za javnu rasvjetu oko 400 hiljada eura kao i veliku pomoć Glavnog grada i države Crne Gore, koji su i dalje spremni da pomažu našu opštinu i ako ih gospodin Đeljošaj u obraćanju javnosti na albanskom jeziku nigdje ne pominje", poručili su iz DPS-a Tuzi.



Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније