Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

09. 10. 2013. 16:41 >> 16:47
1

TUZI

DPS nije prihvatio ostavku Ljuljđuraja

Izvršni odbor Demokratske partije socijalista Tuzi jednoglasno je odlučio da ne prihvati ostavku predsjednika Gradske opštine Frana Ljuljđuraja, koju je podnio zbog toga što do kraja septembra nije organizovan konsultativni referendum za opštinu Tuzi.

"U obrazloženju ovakve odluke Izvršni odbor DPS GO Tuzi je konstatovao da ne postoji nijedan objektivan i opravdan razlog naveden u ostavci koji bi mogao da dovede do prihvatanja ostavke", kaže se u saopštenju.

Navodi se da su svi članovi Izvršnog odbora bili saglasni u ocjeni da je Ljuljđuraj u prethodnom periodu veoma odgovorno i profesionalno obavljao funkciju predsjednika GO Tuzi u interesu svih građana.

"Ovakav stav DPS GO Tuzi dijele i naši koalicioni partneri iz Demokratske unije Albanaca i Bošnjačke stanke sa kojima imamo korektnu i otvorenu saradnju u odnosu na sva konkretna pitanja koja se tiču funkcionisanja GO Tuzi i kvaliteta života njenih građana", kaže se u saopštenju.

Sjednici Izvršnog odbora DPS Tuzi prisustvovali su i čelni ljudi DPS-a Podgorice.

(Mina)

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније