Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: R.B. ]

24. 04. 2020. 20:34 >> 20:47
3

POSJETA AMBASADORA

Božovića upoznali sa Strategijom razvoja Plužina

Predsjednik opštine Plužine Mijuško Bajagić i njegovi saradnici upoznali su ambasadora Srbije Vladimira Božovića sa Strategijom razvoja te opštine kojom su definisani razvojni projekti koji imaju za cilj unapređenje kvaliteta života svih građana, kao i zaustavljanje iseljavanja stanovništva kao najvećeg problema. Kao najznačajnije istakli su potencijale u oblasti poljoprivrede, turizma i drvne industrije.

Božović je, kako navode iz SNP-a, prenio spremnost Republike Srbije i poruku predsjednika Aleksandra Vučića da je Srbija spremna da investira i učestvuje u izgradnju sportske hale u Plužinama.

Bajagić je istakao značaj saradnje sa gradovima pobratimima Kraljevom i Ivanjicom, kao i potrebu većeg promovisanja raftinga na Tari kao nadaleko čuvene turističke atrakcije i krstarenja Pivskim jezerom, te obilaska Parka prirode „Piva“ kao prvog parka prirode u Crnoj Gori.

Sagovornici su se složili da sva buduća saradnja i dogovori budu u skladu sa zakonima Crne Gore i u dogovoru sa Vladom Crne Gore, a u interesu građana Plužina, navode iz SNP-a.

Sastanku se prisustvovali Petar Mitrić, predsjednik Skupštine opstine Plužine, Vladimir Joković, predsjednik SNP CG, Vladimir Knežević, glavni administrator i Slobodan Delić, direktor Parka prirode „Piva“.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније