Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Mina, objavila J.B.Č. ]

17. 04. 2020. 11:19 >> 11:17
1

SDP

Ponovo glasati o izmjenama i dopunama Zakona o Prijestonici

Demokratska partija socijalista (DPS) i Socijaldemokrate (SD) spriječili su na skupštinskom Odboru za ekonomiju raspravu o izmjenama i dopunama Zakona o Prijestonici, saopštili su predstavnici Socijaldemokratske partije (SDP) koji su ih i predložili.

Iz Opštinskog odbora (OO) SDP Cetinje su ih ponovo pozvali da glasaju, kako bi se predložene izmjene i dopune ipak našle na dnevnom redu predstojeće sjednice crnogorskog parlamenta.

“Poziv se posebno odnosi na poslanike sa Cetinja koji imaju priliku da pokažu da im je interes sugrađana važniji od partijskog interesa i glasačke discipline”, navodi se u saopštenju OO SDP-a.

Predloženim izmjenama Zakona o Prijestonici se daje mogućnost preusmjeravanja sredstava sa pozicije kapitalnih investicija na finansiranje podrške građanima i privredi u okolnostima izazvanim korona virusom.

“DPS i SD poslanici su odbijanjem rasprave o navedenim izmjenama pokazali po ko zna koji put da ih Cetinje ne zanima osim pred izbore i da ih ne interesuju stotine Cetinjana čiji su poslovi zatvoreni i koji zbog toga neće primiti platu, platiti račune, stanarinu i imati mogućnost da prežive”, rekli su iz SDP-a.

Iz SDP-a su poručili da poslanike vlasti ne zanimaju građani Cetinja - ugostitelji, zanatlije, taksisti, cvjećari, frizeri i brojni drugi čiji su poslovi pred gašenjem.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније