Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

07. 10. 2013. 19:59 >> 19:59
1

REFORME UPRKOS KRIZI

Vujanović čestitao Dan vojske

Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović čestitao je svim pripadnicima Vojske Crne Gore 7.oktobar – Dan vojske.

"Sa punim pravom i zadovoljstvom mogu konstatovati da je Vojska Crne Gore i tokom ove godine postigla visoke rezultate u razvijanju sposobnosti za izvršavanje veoma zahtjevnih i složenih zadataka, dajući tako značajan doprinos  ukupnoj bezbjednosti i stabilnosti Crne Gore",  kaže se u čestitki predsjednika Vujanovića.

Vujanović kaže da je uprkos recesiji, koja nije mimoišla ni Crnu Goru, nastavljeno  osavremenjavanja naoružanja i vojne opreme.

Predsjednik navodi da je značajno unaprijeđen nivo znanja i interoperabilnost Vojske Crne Gore, što će ubrzati proces pristupanje NATO savezu, koji naša zemlja uspješno sprovodi.

"Opredjeljenje države da Vojska Crne Gore učestvuje u međunarodnim snagama i izvršava izuzetno teške zadatke i aktivnosti u operacijama podrške miru zaslužuje posebno poštovanje", poručio je predsjednik države.  

On je vojinicima u ISAF misiji poželio dobro zdravlje i bezbjedan  povratak u Crnu Goru.

"Gospodo starješine, civilna lica i vojnici. Želim vam puno uspjeha u izvršavanju postavljenih zadataka i da vas prati lična i porodična sreća. Srećan vam 7. oktobar – Dan Vojske Crne Gore", zaključio je u čestitki predsjednika Vujanovića.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније