Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M. ]

08. 04. 2020. 10:00   >>  09:58 1

PREDSJEDNIK SKUPŠTINE

Brajović čestitao Pesah

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović čestitao je jevrejski praznik Pesah pripadnicima Jevrejske zajednice Crne Gore i predsjedniku Đorđu Raičeviću.

“Članovima Jevrejske zajednice u Crnoj Gori upućujem čestitke povodom Pesaha, uz želju da praznik slobode i proljeća kao simbola novog života obilježe u dobrom ličnom i zdravlju svojih bližnjih. U okolnostima u kojima se nalaze Crna Gora i cijeli svijet, Pesah može biti dobar podsjetnik na važnost zajedništva i međusobnog povjerenja, sa ciljem uspješnog prevazilaženja još jednog izazova u zajedničkoj istoriji nacija, vjera i kultura na ovim prostorima”, navodi se u čestitci Brajovića.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније