Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M. ]

24. 03. 2020. 11:15   >>  11:22 7

KNEŽEVIĆ SAOPŠTIO

Viši sud potvrdio optužnicu poslanicima DF-a

Viši sud potvrdio je presudu poslanicima Demokratskog fronta za verbalni incident koji se dogodio u februaru 2017. kada su verbalno napali i fizički nasrtali na poslanike vladajuće Demokratske partije socijalista (DPS) u holu Skupštine Crne Gore. To je saopštio poslanik tog saveza Milan Knežević koji se putem video linka obratio javnosti.

On je saopštio da je danas dobio presudu od strane Osnovnog suda, potvrđenu u Višem sudau od sudije Miljane Pavićević kao predsjednice Vijeća, Radomira Ivanovića i Branke Bošković koja je izuzela mišljenje, a odnosi se na potvrdu presude poslanicima DF-a za verbalni incident koji se desio u februaru 2017.

Presudom je u potpunosti potvrđena presuda predsjednice Osnovnog suda sudije Željke Jovović, rekao je Knežević.

"Ova presuda je poslata dan nakon što sam ja poslao i dostavio krunski dokaz koji je stigao u Specijalno državno tužilaštvo, koji u potpunosti ruši presudu za pokušaj terorizma. Za kaznu sam ekspresno osuđen na četiri mjeseca kućnog pritvora. Ispada da je ova presuda došla u pravom trenutku, jer je čitava Crna Gora u svojevrsnom karantinu," naveo je Knežević u svom obraćanju.

 

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније