Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M. ]

10. 03. 2020. 18:56 >> 18:54
9

UJEDINJENA CG

"Vlada da poništi odluku MO"

Ujedinjena Crna Gora osudila je udaljavanje sa posla starijeg vodnika I klase Darka Mrvaljevića. Iz te partije su pozvali Vladu da poništi tu odluku jer smatraju, kako kažu, da takav potez Ministarstva odbrane ne doprinosi prevazilaženju krize .

Iz Ujedinjene kažu da izgovori koje navode iz Ministarstva za pokretanje tog postupka zvuče neozbiljno i neubjedljivo.

"Jasno je da je ovakav postupak otvoreno kršenje ljudskih prava - prava na slobodu vjeroispovjesti. Takođe, ministarstvo, koje bi trebalo da bude stub odbrane i garant bezbjednosti građanima, jasno se profilisalo ovim postupkom kao DPS igračka i mehanizam za ugnjetavanje neistomišljenika", naveli su iz Ujedinjene.

Iz te partije pozvali su Vladu da poništi tu odluku i, kako su naveli, makar na trenutak pokažu da poštuju ljudska prava i slobode.

Umjesto da rade na smirivanju tenzija i na prevazilaženju krize, da se bore za jednakost i slobodu svih svojih građana, ovakvim potezima samo dodatno produbljuju podjele i ugrožavaju slobode, smatraju u Ujedinjenoj Crnoj Gori.

 

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније