Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

10. 03. 2020. 18:43   >>  18:42 5

SDP ZOGOVIĆU

"Vaš je izbor da budete dijaspora u sopstvenoj državi"

Iz Socijaldemokratske patije Crne Gore (SDP) poručili su poslaniku Demokratskog fronta (DF) Milunu Zogoviću da je njegov izbor da bude dijaspora u sopstvenoj državi.

Podsjećamo, Zogović je u reagovanju na izlaganje počasnog predsjednika SDP-a Ranka Krivokapića na Javnom servisu poručio da svi oni koji vole i poštuju svoju crkvu, a koji su podržavali Demokratsku partiju socijalista (DPS), Socijaldemokratsku partiju (SDP) i Socijaldemokrate (SD) treba da se, kako je kazao, distanciraju od "tih prevaziđenih politika koje bi da prave partijske crkve".

"Milun Zogović, u očajničkom pokušaju da se domogne novog poslaničkog mandata, smatra da mu uloga Šešelja u pokušaju može najbolje pomoći da se domogne tog svetog cilja. Moguće da je to instrukcija smišljena na Vučićevom kanabeu sa kojega ne silaze on i njegova partijska družina", kazali su iz SDP-a.

Poručuju i da su politiku koju zastupa Zogović, tada u koaliciji sa DPS i Đukanovićem, porazili 90-ih godina prošlog vijeka "kada su iza te politike stajali tenkovi, vojska, paravojska, razni ratni zločinci i njihova ratna propaganda".

"Pretekosmo od pravog Šešelja a ne da nećemo od njegovih blijedih kopija. Zato nam danas, gospodine Zogoviću, ne predstavljate izazov, mi vas samo vidimo kao restlove poraženog, nakaradnog i anticivilizacijskog koncepta i iskreno nam je žao što ste ostali zarobljenik takve politike. Ali to je vaš izbor gospodine Zogoviću – da, po nalogu sa kanabea, budete dijaspora u sopstvenoj državi i političke sluge Beograda ili, što bi rekao Sv. Petar Cetinjski: 'Tuđa sreća, metla i lopata'. Zato vam srećna kesa koju držite Vučiću i požurite dok vam se gazda ne predomisli ili pronađe jeftiniju radnu snagu", zaključuje se u reagovanju SDP-a.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније