Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Mina ]

10. 03. 2020. 13:24 >> 13:24
4

PREDSJEDNIŠTVO ODLUČILO

Ni Crnogorska ne izlazi na izbore u Tivtu

Crnogorska neće učestvovati na izborima u Tivtu koji će biti održani 5. aprila, odlučilo je Predsjedništvo stranke.

Kako je saopšteno, Predsjedništvo je odlučilo da članovi partije kao društveno odgovorni građani Tivta koji žele da se bore za najbolji interes grada, mogu da učestvuju na izborima u okviru grupe birača.

“Upravo u tome se ogleda snaga, a partija pokazuje punu demokratičnost i autonomnost u djelovanju pojedinaca prema sopstvenoj savjesti. Svjesni svih izazova koje takvo djelovanje nosi sa sobom, dozvoljavamo tu vrstu autonomije”, piše u saopštenju.

Iz Crnogorske su kazali da će snagu usmjeriti na parlamentarne izbore za koje se nadaju da neće biti organizovani u današnjoj atmosferi podijeljenosti i polarizacije.

Fokus Crnogorske, kako su kazali, biće teme koje direktno utiču na živote crnogorskih građana i životni standard, odnosno zloupotreba državnih resursa u izborne svrhe, neusvajanje izbornog zakonodavstva, v.d. stanje u kojem se nalaze institucije koje treba da sprovode zakone.

Predsjedništvo je odredilo povjerenike koji su zaduženi za centralni i primorski region koji će raditi na jačanju infrastructure Crnogorske.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније