Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

07. 03. 2020. 13:29   >>  13:26 4

SDP

"SD se ne pita ni o dnevnom redu u svojoj kući"

Partija kolekcionara afera Ivana Brajovića se hvali kako su prije par mjeseci imali navodno namjeru da uvrste u dnevni red Skupštine raspravu o očuvanju Aerodroma, ali i dodaju da im nijesu dali koalicioni partneri iz DPS, poručuju iz Socijaldemokratske partije.

“I, eto, koliko su važni u toj vlasti, imaju predsjednika Skupštine koji se ne pita ni o dnevnom redu doma kojem, navodno, predsjedava. Toliko, koliko ih cijene. Imjesto da se zbog toga stide oni su potrčali da se podiče kako su htjeli, ali ih niko ništa ne pita. Mi dodajemo, a i kako bi kad su takvi kakvi su. Nego, narod je davno rekao, a mi ćemo malo preformulisati– čega se pametan stidi, time se Brajović i družina ponose. I kako od takvih očekivati da napuste, kako su obećali, vlast kada se ne pitaju ni o dnevnom redu u svojoj kući”, poručuju iz SDP-a.

U SD-u su, kako kažu iz SDP-a, lagali kad su poručivali "kako svojim koalicionim partnerima iz DPS-a, i cijeloj javnosti, da će ministri SD napustiti Vladu u slučaju da se pokuša razmatrati odluka o privatizaciji ili davanju aerodroma u zakup”.

“Odluka o otuđenju Aerodroma ne samo da se razmatrala, nego je čitav posao gotovo priveden kraju, a ministri iz Brajovićeve partije nikad čvršće vezani za fotelju. To je naravno suština”, ističu iz SDP-a.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније