Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ TVCG ]

06. 03. 2020. 19:40   >>  20:47 31

IRINEJ

"Jedino rješenje da se Zakon povuče"

Patrijarh srpski Irinej ponovo je kritikovao usvajanje Zakona o slobodi vjeroispovjesti. U intervjuu za "Sabornik" kazao je da ne vidi o čemu bi bili pregovori između crnogorske vlasti i mitropolije, jer je, kako navodi, jedino rješenje da se Zakon povuče.

Dodao je da su velikim dijelom neke sile podgrijavale stanje u Crnoj Gori, ne želeći da ih imenuje.

Srpski patrijarh, takođe, kaže da se plaši zbog dešavanja u Crnoj Gori, te da je u saznanju da, kako navodi, postoje indicije da može doći do fizičkih obračuna.  

Пратите нас на

Коментари31

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније