Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: R.B. ]

02. 03. 2020. 19:12 >> 19:22
2

PROTEST U PRIJESTONICI

URA traži ostavku načelnika cetinjske policije

Cetinjska URA zatražila je, na protestnom okupljanju, ostavku načelnika Odjeljenja bezbjednosti Cetinje, Igora Popovića, i veće prisustvo policije na svim kritičnim tačkama u Prijestonici.

Zahtjeve predate cetinjskoj policiji na skupu je pročitao odbornik GP URA Slavko Šole Janković.

Da bi jedna zajednica funkcionisala, potreban je represivni organ koji će valjano obavljati svoju dužnost. Nijesam zadovoljan kako je Uprava policije radila na suzbijanju organizovanog kriminala na Cetinju.Našim nevinim sugrađanima se crtaju mete, slučajni prolaznici i djeca postaju žrtve...", kazao je, između ostalog, Janković.

Na skupu je zatraženo i Formiranje odbora za bezbjednost na Cetinju.

Da su dva ubistva od početka godine alarm, smatra i načelnik Odjeljenja bezbjednosti Igor Popović, koji je pozvao državne organe da im pomognu u akciji suprotstavljanja kriminalnim grupama. No, današnja sjednica SO Prijestonice završena je bez usvajanja zaključka jer je opozicija tražila ostavku Popovića, a vladajući DPS mu je dao još vremena da riješi bezbjednosnu situaciju u tom gradu.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније