Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

26. 02. 2020. 10:11   >>  10:10 1

LOKALNI IZBORI

SD samostalno u Tivtu

Socijaldemokrate (SD) Tivta nastupiće samostalno na lokalnim izborima koji će se održati 5. aprila 2020. godine.

Ta odluka jednoglasno je donešena na sinoć održanom OO Socijaldemokrata Tivta.

"Kao dio lokalne vlasti, za ove četiri godine, radili smo sve što je bilo u našoj moći da Tivćankama i Tivćanima bude bolje. Bili smo korektivni faktor ove vlasti i jasno pokazali stav o svim važnim pitanjima koja su bila aktuelna u našoj opštini", kazao je predsjednik OO SD Tivta, Zdravko Mitrović.

U tom OO su uvjereni da stanovnici Tivta prepoznaju njihovo zalaganje i očekuju da će na ovim izborima dobiti još veću podršku da zajedno sa njima rade za još bolji Tivat.

"Zato pozivamo sve one koji žele dobro Tivtu da svojim glasom za Socijaldemokrate omoguće da u periodu koji je pred nama radimo za interes našeg grada i svih građanki i građana, jer smo sigurni da Tivat mora bolje i da to bolje dolazi sa Socijaldemokratama", kazao je Mitrović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније