Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: R.B. ]

18. 02. 2020. 19:48   >>  19:51 2

SNP

"Opozicija da se sabere u Tivtu"

Privremeni odbor SNP Tivat podržao je nastojanje da na lokalnim izborima u tom gradu nastupi najšira moguća opoziciona koalicija.

"Opozicione partije u Tivtu moraju se sabrati i učiniti sve kako bi se smijenila aktuelna neodgovorna opštinska vlast u Tivtu", zaključili su na sjednica privremenog odbora SNP Tivat.

Konstatovana je podrška rukovodstvu SNP CG da se povuče Zakon o slobodi vjeroispovijesti.

"Narednih dana, privremeni odbor će konstituisati organe upravljanja kako bi se što spremnije ušlo u izbornu trku", najavili su.

Sastanku su prisustvovali potpredsjednik SNP CG Dragan Ivanović, sekretar Izvršnog odbora GO Dragan Vukić i šef Medijskog centra SNP CG Vasilije Lalošević.

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović raspisao je za 5. april izbore za odbornike u Skupštini opštine Tivat.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније