Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

(CdM)

15. 02. 2020. 23:20 >> 23:20
3

MLADI DPS-A BERANE

Zakon svima garantuje prava

Crna Gora je donijela moderan i evropski Zakon o slobodi vjeroispovijesti koji ne ugrožava nikoga i omogućava svima da uživaju vjerska prava i slobode ne diskriminišući nikoga, poručio je poslanik i predsjednik OO DPS Berane Bogdan Fatić.

Večeras je održan sastanak Savjeta mladih Demokratske partije socijalista Berana, kojem su prisustvovali i predsjednik OO DPS Berane i članovi Glavnog odbora DPS Crne Gore Draško Dosljak i Fahrudin Faka Hadrović.

Predsjednik Savjeta mladih Berane Branislav Jokić je informisao prisutne o aktivnostima Savjeta u proteklom periodu, kao i planovima za naredni perod.

Na sastanku je iskazana puna podrška državnom i partijskom rukovodstvu koje, kako je saopšteno, donosi mudre odluke u interesu naše građanske Crne Gore.

"Svi mladi su pozvani na suzdržanost i uvažavanje svih argumenata koje saopštava naše državno i partijsko rukovodstvo u vezi sa aktuelnim Zakonom o vjerskim slobodama, kako bi Crna Gora snažno nastavila svoj put prema Evropskoj uniji. Mladi treba da se prepoznaju po dobrim uspjesima u obrazovanju, kulturi, sportu i ne treba da se dijele po vjerskim i nacionalnim kriterijumima i to mora da bude trajna poruka svih iz Berana", zaključeno je u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније