Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

11. 02. 2020. 12:18 >> 12:17

DPS ROŽAJE

Zakoni CG obezbjeđuju ljudska prava i slobode

Crna Gora je demokratska država i njeni zakoni obezbjeđuju poštovanje ljudskih prava i sloboda u svakom pogledu, ocijenjeno je sjednici rožajskog odbora DPS-a.


"Analizirajući rad Opštinskog odbora u prethodnoj godini izraženo je zadovoljstvo jedinstvom DPS-a i uspješno sprovedenim aktivnostima u pripremi VIII kongresa. Potvrđeno je da je partijska infrastruktura funkcionisala u punom kapacitetu, a da su programski ciljevi naše partije zavrijedili pažnju većeg broja građana što su potvrdili potpisivanjem pristupnica za članstvo u Demokratskoj partiji socijalista", navodi se u saopštenju.

Ocijenili su u rožajskom DPS-u da je Crna Gora demokratska država i da njeni zakoni obezbjeđuju poštovanje ljudskih prava i sloboda u svakom pogledu.

"Kao takvi, zakoni su dobra osnova za razvoj modernog demokratskog društva što je prepoznato sa važnih evropskih adresa. U tom kontekstu, podržani su napori Vlade Crne Gore u nastojanjima očuvanja ustavno-pravnog poretka, mira i stabilnosti u državi. Naglašeno je da evropska i građanska Crna Gora nemaju alternativu, a da je Rožaje primjer multietničkog i multikonfesionalnog sklada i da se te vrijednosti moraju sačuvati od nasrtaja bilo kojeg nacionalizma", saopštio je rožajski DPS.

Na sjednici su, kako se ističe, pozdravljeni napori Vlade da kroz brojna infrastrukturna ulaganja u Rožajama stvori ekonomski i kulturni ambijent koji će omogućiti kvalitetan život i rad građanima ove opštine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније