Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

11. 02. 2020. 09:58 >> 09:59
1

DPS NIKŠIĆ

"Pomirite se s neugodnim istinama"

Iz OO DPS Nikšić poručili su Demokratskom frontu (DF) da se pomire s činjenicom da su u Župi, kako ocjenjuju, doživjeli fijasko. Poručuju im da su tamo gdje su najviše očekivali, najmanje dobili te da, kako su kazali, protiv neugodnih istina ima samo jedan lijek, treba se s njima pomiriti.

Podsjećamo, nikšićki DF juče je ustvrdio da je u nedjelju na litiji bilo najmanje 30 hiljada ljudi, a ne sedam hiljada kako je policija procijenila.

"Ne ljutite se na iznesene činjenice, jer neko davno reče, ljutnju je pametnije usmjeriti prema problemima, umjesto prema ljudima, usmjeriti energiju prema pronalaženju odgovora, a ne izgovora", navode iz DPS.

Poručujui da odgovore tražite u svojim manipulacijama, "manipulacijama vjerom i Zakonom o slobodi vjeroispovijesti".

"Ali vi ste toliko zaslijepljeni jednim jedinim ciljem, osvajanjem vlasti bez izbora, da ne vidite činjenice, a vrlo često vas srce pregrabi, pa i sami priznate, da vama nije ni do vjere, ni do Zakona, već svođenja Crne Gore na jednu izbornu jedinicu u kojoj bi vi bili lokalni šerifi", navodi se u saopštenju.

Svaka manipulacija je, dodaju, kratkog daha.

"Pa će tako biti i ova vaša. Kao i sve one za proteklih 30 godina koliko pokušavate na sve načine stići do jedinog vam cilja. Ali u tome ne pomogaše ni ruske pare, ni srpska logistika, ni protesti, niti pokušaji državnih udara. Ostalo je još da skriveni iza crkvenih mantija, učinite posljednje trzaje u pokušaju da slomite Crnu Goru i njenu suverenost, naravno i ovog puta bezuspješno", navode iz nikšićkog DPS-a.

Interesantno im je, kažu, što DF posebno boli predsjednik OO DPS-a Nikšić, Ivan Mitrović.

"I to upravo iz razloga što ste dobro okusili gorčinu poraza u svakom mjestu gdje žive njegovi plemenici. A kao što su plemenici Ivana Mitrovića koji slijede vašu politiku na nivou statističke greške, tako ste i vi, koji ste tu, u vašim časnim familijama Milatović, Đukanović i tako dalje, na nivou statističke greške", navodi se u saopštenju.

Pokazao je, dodaju, Ivan Mitrović i nikšički DPS, kako se i u Župi i u Ozrinićima cijeni rad, trud i zalaganje.

"Kako se cijene konkretni potezi na poboljšanju kvaliteta života mještana u tim i svim ostalim mjesnim zajednicama, a ne isprazne priče, uporno pokušavanje urušavanja Crne Gore i svakog njenog građanina. Zato vam ne pomogaše ni fotomontaže, ni autobusi, ni gostujući ambasador ni četnički ideolozi. Ne pomažu kada se glasovi prebroje. Tada je sve jasno. Tada su brojke neumoljive, a za vas istina gorka. Kako dosad, tako i odsad. A s obzirom da se ovih dana uglavnom bavite crtanjem, devastiranjem i uništavanjem kulturno-istorijskih spomenika i svega što vam dođe pod ruku, širite laži i manipulacije, navijate za inostrane klubove kad igraju protiv crnogorskih i o čudu se zabaviste smišljajući različite pakosti, a opet bez hrabrosti i krijući se iza crkvenih mantija i litija, ovdje prekidamo dalju polemiku sa vama, kao nedostojnim protivnikom", navode iz OO DPS.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније