Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

08. 02. 2020. 08:28 >> 08:24
12

ĐUKANOVIĆ U ČESTITKI

CG će odoljeti najnovijim izazovima

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 8. februara – Dana gradske opštine Golubovci, predsjednici Opštine Tanji Stijović, predsjedniku Skupštine Opštine Ratku Stijepoviću, odbornicima i svim građanima Golubovaca uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

"Na temeljima slavne crnogorske slobodarske tradicije, Zeta dosljedno slijedi put i čini važan dio savremene Crne Gore koja ostvaruje sve vidljivije uspjehe u procesima evropske i evroatlantske integracije, i ekonomskom i demokratskom razvoju. Ovo je prilika da se istaknu i rezultati lokalne uprave koje ostvaruje u saradnji sa Glavnim gradom i Vladom Crne Gore, uz posvećenost životnim problemima građana Zete", navodi Đukanović. 

Predsjednik je poručio i da je uvjeren sa ćemo u Crnoj Gori odoljeti i najnovijim izazovima.

"Kao i da će se dinamičan i stabilan razvoj i vaše opštine nastaviti u vremenu pred nama. Optimizam nam ulivaju brojni realizovani i započeti projekti, i odgovoran, domaćinski odnos prema zavidnim prirodnim potencijalima i mogućnostima za razvoj i podizanje kvaliteta života građana", zaključio je Đukanović.

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније