Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila B.B. ]

07. 02. 2020. 11:51 >> 11:55
13

MRVOŠEVIĆ DAO OSTAVKU

Nikšićki odbor Crnogorske prelazi u Demokrate

Predsjednik Opštinskog odbora Crnogorske u Nikšiću i član Predsjedništva partije Bojan Mrvošević, podnio je ostavku na mjesto predsjednika Odbora i najavio da cjelokupni odbor prelazi u redove Demokrata Alekse Bečića.

"Moj stav i stav nas u nikšićkom odboru je da je Zakon o slobodi vjeroispovijesti neustavan i nepravedan. Zato danas treba da se borimo protiv tog zakona, jer se tako borimo za prava koja su garantovana crnogorskim Ustavom i tako se borimo za osnaživanje crnogorske države. Vjerska zajednica kojoj ja pripadam je Mitropolija crnogorsko-primorska, a moja država je Crna Gora. Nema tog akta, ni te vlasti koja bi to mogla da promijeni", izjavio je Mrvošević.

On je dodao da su Demokrate Alekse Bečića logičan izbor za dalje političko djelovanje budući da ta stranka dosljedno zagovara i praktično primjenjuje građanske principe organizacije crnogorske države.

Пратите нас на

Коментари13

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније