Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

05. 02. 2020. 19:39 >> 19:39
3

DEMANTI

Kaluđerović: Neću voditi Crnogorsku do kongresa

Ivica Kaluđerović demantovao je navode da će voditi Crnogorsku do kongresa koji će biti održan 17. februara. To je ranije danas, saopštio funkcioner te partije Dragan Ivančević.

"Nije istina da ću upravljati Crnogorskom do kongresa. Ja sam još u decembru 2019. podnio ostavku i tu je završeno moje djelovanje u toj partiji", poručio je Kaluđerović.

Ivančević je danas agenciji Mina kazao da će u Budvi biti održan redovni kongres Crnogorske partije, na kome će biti izabrano novo rukovodstvo i potvrđena politička orijentacija stranke.

Ivančević je kazao da je orijentacija Crnogorske utvrđena na prvom kongresu kada je usvojen temeljni politički dokument "Cetinjska rezolucija" u kojoj je sadržan projekat zasnivanja Crne Gore na ustavnom patriotizmu.

Podsjetimo dosadašnji predsjednik Crnogorske Vladimir Pavićević, podnio je ostavku na tu funkciju.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније