Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

28. 01. 2020. 16:12 >> 16:10
3

OO DPS BUDVA

Ostavka Pavićevića iznuđen potez, ostao bez podrške

Za Opštinski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) ostavka Vladimira Pavićevića na mjesto predsjednika Crnogorske je očekivana. Ali, kako su kazali, ona ne predstavlja nikakav lični, a još manje moralni čin, već, kako su kazali, iznuđen potez političara koji je, zbog vođenja anticrnogorske politike, u potpunosti ostao bez podrške.

"Nakon transfera u kojem je iz Srbije stigao 'na pozajmicu' u Crnogorsku, za očekivati je bilo da uslijedi povratni transfer Pavićevića iz Crnogorske u Srpsku (čitaj: Demokrate), u kojoj već duže vrijeme volontira na poslovima šefa protokola i ličnog PR-a, saopštavajući sve ono što Bečić ne smije", navode iz budvanskog DPS-a.

Nazivajući ga "rejkorderom po broju transfera i stranačkih dresova", u svom rutinskom oproštajnom govoru je, kako su kazali, pokušao da napravi "transfer blama zbog činjenice da je u Crnogorskoj postao persona non grata, tako što se osvrnuo na politiku DPS-a".

"Međutim, to je samo još jedan trik koji treba da mu posluži kao zakletva budućim poslodavcima da više nikad neće praviti koaliciju sa DPS-om, kao 2018. u Podgorici. Poznato je da je to osnovno i jedino 'programsko' načelo Srpske (čitaj: Demokrate)", navodi se u saopštenju.

Vjeruju da je, kako su kazali, "crvena kravata" spremna za Pavićevića.

"Kad se samo sjetimo koliko se trudio da je zasluži, braneći neodbranjiv plagijat Alekse Bečića, pa mnogobrojne tirade koje je morao da izgovara o DPS-u, da se opravda za sve one neuspješne pokušaje 'flertova' sa našom partijom. Ipak, da budemo iskreni - i Pavićević zaslužuje Demokrate, i oni njega. Biće to priča sa poznatim krajem", zaključuju iz OO DPS Budva.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније