Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M.Lj. ]

27. 01. 2020. 12:11   >>  12:10 7

SD POZIVA

Građani da ne nasijedaju na provokacije

Socijaldemokratska Crna Gora pozvala je Podgoričane da ne dozvole da se sa njihovom budućnošću igraju višedecenijski borci za negiranje samosvjesne Crne Gore, koji, kako se navodi u saopštenju, podstrekuju omladinu i koriste je za realizaciju svojih nedosanjanih snova o rušenju ustavno pravnog poretka.

Socijaldemokrate navode da smo proteklog vikenda svjedočili još jednom pokušaju provociranja građanske Podgorice.

“Izmanipulisana omladina je na trenutak zaboravila u kom gradu i u kojoj državi živi. Očigledno da su ih na izrežirane provokacije huškali oni koji se kao kukavice kriju iza njih, trujući ih retrogradnim političkim ideologijama. Oni, kojima politika i vjera služe samo kao alat za sprovođenje antidržavnih ambicija”, navodi se u saopštenju.

Uputili su poziv građanima da ne dozvole da se njihovom budućnošću igraju višedecenijski borci za negiranje samosvjesne Crne Gore.

“Zato, pozivamo sugrađanke i sugrađane da ne dozvole da se sa njihovom budućnošću igraju višedecenijski borci za negiranje samosvjesne Crne Gore, koji podstrekuju našu omladinu i koriste je za realizaciju svojih nedosanjanih snova o rušenju ustavno pravnog poretka. Budite sigurni da će vam ovi koji vas tapšu po ramenu okrenuti brzo leđa, kao što su to i devedesetih uradili mnogima koje su huškali na sukobe za koje su znali da su unaprijed izgubljeni”, poručili su iz SD-a.

Socijaldemokrate su poručile da je Podgorica glavni grad naše nezavisne, samostalne, građanske, evropske, antifašističke i sekularne države Crne Gore.

“Pozivamo sve istinske građanske i progresivne političke i društvene subjekte da osude ovakve pojave i ponašanja, a sve sugrađanke i sugrađane da ne nasijedaju na ovakve, već viđene i unaprijed smišljene provokacije sa ciljem urušavanja građanskog mira i sklada”, zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније