Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M ]

25. 01. 2020. 11:21   >>  11:19 4

SNP

"Nadležni da informišu građane o koronavirusu"

Socijalistička narodna partija zahtijeva od nadležnih organa da što prije reaguju povodom koronavirusa, da objasne građanima o kakvoj se opasnosti radi i obavijeste ih o mjerama koje preduzimaju kako bi spriječili da virus stigne u Crnu Goru.

"Svijet se suočava sa još jednom ozbiljnom prijetnjom. U Kini se pojavio opasni koronavirusa, koji je već odnio 17 života, a čitavi gradovi su izolovani od ostatka države. Virus je stigao i u Evropu. Brojne države su već preduzele potrebne mjere kako bi dale pravovremen odgovor na ovu opasnost. I u susjednoj Srbiji, prema riječima tamošnjeg ministra zdravlja, sprovode se sve neophodne kontrole kako bi se građani zaštitili," navodi se u saopštenju SNP-a.

Oni smatraju da su za sve to vrijeme nadležni u Crnoj Gori "uspavani i bez adekvatne reakcije na problem o kojem bruji cijeli svijet".

"Moramo postaviti logično pitanje: gdje je i šta radi ministar zdravlja Kenan Hrapović? Da li čeka da u Crnu Goru stigne neko sa koronavirusom ili da, ne daj bože, neko umre, pa da se onda oglasi", pitaju u SNP-u.

Kako su naveli, Socijalistička narodna partija zahtijeva od nadležnih organa da što prije reaguju povodom tog pitanja.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније