Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

24. 01. 2020. 10:53 >> 10:52
45

DF REAGOVAO

"Na litijama vjerni narod, a ne samo naše pristalice"

Demokratski front (DF) demantovao je medijske navode da je Andrija Mandić saopštio da su na crkvenim litijama prisutne samo pristalice tog političkog saveza.

 

U reagovanju navode da nije prvi put da se pogrešnim i zlonamjernim interpretiranjem onoga što kaže Mandić pokušava udariti i na DF i Crkvu u Crnoj Gori.

Zlonamjeran je, kažu, pokušaj da se Mandiću poturi da je rekao da su na crkvenim litijama samo pristalice DF-a.

"Na litijama širom Crne Gore izlazi 150 hiljada ljudi, a DF je na posljednjim izborima osvojio 80 hiljada glasova, tako da ni u kom slučaju Andrija Mandić nije rekao da su na litijama samo pristalice DF-a. Na litijama je vjerni narod iz Crne Gore koji brani svoje svetinje i mi iz DF-a jesmo među njima, ali to nikako ne znači, niti smo ikada rekli, da smo tamo samo mi iz DF-a, jer to ne bi bila istina", navodi se u reagovanju.

DPS-u je, kako su ocijenili, problem što "zagrljene sa svojom braćom na ulicama gradova prepoznaje i svoje članove i da zbog toga plasiraju ove vrste neistina".

"To što nas DPS prepoznaje kao najvećeg protivnika pa ovakvim spinovima želi da nam naudi nas ni najmanje ne tangira. Ovaj demanti upućujemo zbog vjernog naroda koji izlazi na ulice, od kojih nijesmo sa svima politički jedno, ali u našoj Crkvi jesmo i ostaćemo jedno i pored pokušaja onih iz vrha DPS-a koji su iz Crkve izopšteni da nas posvađaju i pomute", saopštio je DF.

Пратите нас на

Коментари45

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније