Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: R.B. ]

23. 01. 2020. 21:49 >> 21:47
3

DEMOKRATE

"Ne možemo gledati u nebo i čekati snijeg"

Još jedna zimska turistička sezona je propala, a globalno zagrijavanje, kao jedan od ključnih razloga koji navode u Ministarstvu održivog razvoja i turizma, u najmanju ruku može se okarakterisati kao banalan, poručili su danas iz Demokratske Crne Gore.

“Njihov argument bi bio realan samo ako bismo pošli od toga da je globalno zagrijavanje pogodilo jedino Crnu Goru, ili preciznije, ski centre u Crnoj Gori”, navodi se u saopštenju Demokrata.

Oni su naveli da je jasno da, polazeći od činjenice da se u okruženju nalaze brojni ski centri, poput Jahorine, Kopaonika i Zlatibora, koji rade gotovo punim kapacitetima, uzrok propale sezone nije globalno zagrijavanje, već ogroman nerad i nesposobnost.

Iz Demokrata su poručili da “ne možemo u 21. vijeku gledati u nebo i čekati da padne snijeg”.

Demokrate smatraju da je nužno, prije svega, adekvatno infrastrukturno opremiti postojeća skijališta, kako zimske turističke sezone ne bi propadale, pa nakon toga izgrađivati nova skijališta i širiti turističku ponudu Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније